Kerst lunch 2021 

 

 

Geniet dit jaar bij ons de 7-gangen kerstmenu. Wij hebben dit menu met zorg samengesteld en zijn ervan overtuigd dat u met vrienden of familie zullen genieten van een mooi kerstlunch op 24 december, 1e óf 2e Kerstdag.
Daarnaast kunt u op deze dagen ook genieten van onze All you can Taste en Kerst Shard Dining.

Bij Kerst Shared Dining kunt u met uw gezelschap gezamenlijk genieten onze 3-gangen menu (incl. dessert) . Hierbij wordt een luxe variatie verschillende hapjes en gerechten in het midden van de tafel geserveerd waar u met uw gezelschap samen kunt delen. 

Ook kunt u genieten van ons alle eerste Kerst All you can Taste (incl. 1 dessert per persoon). U kunt met dit concept genieten van over 100 verschillende gerechten uit onze Chinese en Japanse keuken. Ontdek en geniet onbeperkt uit onze sushi, Dim Sum, vlees- en visgerechten.

Kerstdagen wordt bij ons altijd goed bezocht. Om te zorgen dat iedereen op een sfeervolle en rustige manier kunnen lunchen hebben wij de openingstijden aangepast naar 11.00 uur in de ochtend. Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn wij wel genoodzaakt om 17.00 uur te sluiten. Onze gasten met het 7-gangen Kerstmenu worden geadviseerd om tussen 11.30 en 12.00 uur te arriveren zodat zij op een fijne tempo manier kunnen genieten.
Verder om alles zo soepel te laten verlopen wordt een beperking vastgesteld voor het aantal gasten binnen een bepaalde tijdsschema. Dus reserveer voortijdig voor een mooi tafel bij uw gewenste tijd! 
 

 

Prijs

7-Gangen Kerstmenu  €57,50
 

Kerst Shared Dining (incl. dessert) €45,50
(kind t/m 10 jaar) €22,50
 
 

Kerst All you can Taste (incl. 1 dessert per persoon) €45,50
(kind t/m 10 jaar) €22,50
 

7-Gangen Kerstmenu


Pre- Amuse
Pikante Soep

*****

Amuse
Garnalen, Eenden borst

*****

Voorgerecht
Kabeljauwfilet op een bedje van slamix vergezeld met gepocheerd ei en wasabi- mayonaise dressing

*****

Tussengerecht 1
Halve kreeft

*****

Tussengerecht 2
Parelhoen met gember rijstwijn saus

*****

Hoofdgerecht 
Hertenrack met Dangui saus ( Dang gui is de wortel van de Angelica Sinensis, directe familie van de Nederlandse engelwortel.)

*****

Dessert
Cheesecake Grand kerstdessert


*Allergenen graag bij het reserveren doorgeven