ALL YOU CAN TASTE ASIAN FLAVOURS 

Om helemaal een frisse nieuwe start te maken introduceren wij Alexander Unlimited Asian Cuisine.
Dit concept staat in het licht van proeverijen en ontdekkingen. Met meer dan 100 gerechten uit onze Chinese en Japanse keuken, raakt u bij ons nooit verveeld.
Geniet van onze sushi, Dim Sum, vlees- en visgerechten en vegetarische maaltijden!
Nieuwsgierig naar onze nieuwe menukaart?

 

À LA CARTE
Wilt u toch liever voor à la carte gaan? Dan is dat ook mogelijk. Geen zorgen, alle oude gerechten bij Alexander, waaronder het bekende Fine Chinese Cuisine menu, hebben wij inbegrepen in ons nieuwe concept.

 

 

ALEXANDER VERJAARDAGS DINER UITNODIGING
Wij zijn u niet vergeten en ook niet uw verjaardag!
De Alexander verjaardagskaart die op uw mat viel blijft geldig in 2021. Laat u dus ook dit jaar in de watten gelegd worden door ons. Reservering is verplicht.

 

THEMA AVOND(EN)
Zoals vanouds zullen onze thema-avonden doorgaan. Data en de thema’s krijgt u in verloop van tijd te horen, om de spanning erin te houden.
 

REGELS
Wij mogen binnen maximaal 50 personen en 50 personen op ons terras tegelijkertijd ontvangen. Wilt u zeker zijn van een tafel? Reserveer dan van tevoren via 071-5790216.
Wij zijn op woensdag tot met maandag geopend van 12.00 – 21.30u.
Met de inachtneming van de maatregelen van het RIVM mogen wij maximaal vier personen aan één tafeltje zetten, op 1,5 meter afstand. Dit geldt niet als u uit hetzelfde huishouden komt.
Bij aankomst meldt u bij restaurant Alexander dat u een reservering gemaakt heeft, vervolgens wordt u door één van onze collega’s naar uw tafel begeleid en wordt u uitgelegd hoe ons nieuwe menu werkt.

 

Deel de smaak

Van sushi tot overheerlijke Dim Sum's, vegatarische, vlees en vis gerechten;  samen eten is beter dan alleen.

Bestel voor de hele tafel en geniet van de lekkerste gerechten uit de Aziatische keuken.

Kortom, wij verheugen ons als team Alexander om u weer te mogen verwelkomen en ontvangen.