top of page
Freshly Picked Vegetable

Kerst 2023 Bij Alexander

Hierbij presenteren wij ons 5-gangen kerstmenu. We hebben dit menu met zorg samengesteld en zijn ervan overtuigd dat u met vrienden of familie zult genieten van een mooi kerstdiner op Kerstavond, 1e óf 2e Kerstdag. 

Op deze kerstdagen maken wij gebruiken van een aangepaste menukaart. Lees hieronder de mogelijke keuzes en de inhoud van elk concept.

Kerst Cocktail

Kerstmenu

Culinaire 5-gangen Kerstmenu 

Ervaar de moderne Aziatische keuken zoals u het nooit ervaren heeft. De traditionele gerechten krijgen een moderne twist. Zo wil de chef elke keer met nieuwe, verfrissende ideeën komen en het bekende uitdagen, opdat u geboeid blijft.

 

5 gangen kerstmenu    € 69,50

20210603_144742.jpg

All You Can Taste

Kerst Tapas | All You Can Taste

Voor de gehele zitting kunt u zelf onbeperkt bestellen en genieten van onze Kerst Tapas kaart. U heeft een keuze uit meer dan 100 verschillende gerechten, afkomstig uit de Chinese, Indische en Japanse keuken. Proef hiermee de verschillende smaken van Azië.

  • Onbeperkt dineren voor de gehele zitting met meer dan 100+ keuzes.

  • Twee bolletjes ijs naar keuze

Kerst All You Can Taste     € 49,50

Aziatische keuken

Shared Dinning

Kerst Shared Dining (3-gangen)
 

Wilt u liever verrast worden door onze chef? Dan is ons Shared Dining concept iets voor u! Voor u wordt een 3-gangen menu bereid met gerechten die nauwkeurig en met zorg zijn gecureerd door onze chef. Deel de gerechten met uw tafelgenoten en geniet van het sociale aspect van dineren. Leun achterover, ontspan, en geniet van de show. Bijbestellen is mogelijk zonder extra kosten. 

  • Verschillende voorgerechten (onbeperkt)

  • Verschillende hoofdgerechten (onbeperkt)

  • Kerstdessert van het huis

 

Shared Dinning         € 49,50

Kerstmenu

Welkomstdrankje

Amuse
Kalkoen/coquilles

Kingfish
Frisse mozaïek geelvintonijn salade met een saus komkommer en yuzu

Lobster
Kreeft gepocheerd in boter met romige pompoen crème en saus van appelazijn

Duck
Eendenborstfilet met knolselderij crème en een saus van wortel en bleekselderij met een vleugje kaneel

Prime Beef
Black Angus prime beef met champignonroom, knapperige aardappel, verse asperges en kumquat

Black sesame
Zwarte sesam panna cotta met rood fruit en bramencoulis


 

OVER HET RESTAURANT

Restaurant Alexander is een eersteklas en creatief/creatieve Aziatisch restaurant die/dat sinds 1998 met trots Leiden en omgeving bedient. Sinds de opening is het onze missie om Aziatisch eten van hoge kwaliteit te bieden voor diegenen die vaardig koken en een buitengewone eetervaring zoeken. Laat u meenemen op een culinaire rondreis door Azie. Authentieke gerechten op een eerlijke manier speciaal voor u bereid. Laat u verwonderen door de smaak van de kunstwerkjes die uw tong zullen ondergaan. Proef het echte verre oosten in het bezonder China, Scroll verder voor meer informatie over ons menu en ons verhaal, of reserveer vandaag nog een tafel.

20210603_160654.jpg
bottom of page